Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΒΑ και ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ περιλαμβάνει
- μια κονσέρβα HANSA με 14 φιλέτα Αντσόβας από τον Κανταβρικό σε ελαιόλαδο
- μια κονσέρβα RR90 με φιλέτα Αντσόβας από τον Κανταβρικό σε ελαιόλαδο
- δύο κονσέρβες RR50 με φιλέτα Αντσόβας από τον Κανταβρικό σε ελαιόλαδο
- μια κονσέρβα HANSA με Ventresca από Μπενίτο του Βορρά κομμένη σε ελαιόλαδο
- μια κονσέρβα HANSA με Tronco από Μπενίτο του Βορρά κομμένο σε ελαιόλαδο
- μια κονσέρβα HANSA με φρέσκο Μποκάρτε σε ελαιόλαδο
- δύο κονσέρβες RR125 με Μύδια από τις Ρίες Γαλικίας σε μαρινάδα
Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει την κύρια αναφορά μας, την Αντσόβα από τον Κανταβρικό που παρασκευάζεται χειροποίητα, ζυμωμένη στο χέρι και παρουσιασμένη σε τρεις διαφορετικές μορφές. Η ίδια ποιότητα προϊόντος και διάφοροι τύποι κονσέρβας κατάλληλοι για κάθε κατάσταση κατανάλωσης. Η ημι-συντήρηση της αντσόβας πρέπει να διατηρείται σε ψυγείο μέχρι λίγα λεπτά πριν την κατανάλωσή της, σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε το ελαιόλαδο της να...